Lastolite - smart fototilbehør

Lastolite produserer løsninger for lyssetting og lyskontrollering til bruk i studio og på location.

 

Målet til Lastolite er å designe innovative produkter av høyeste kvalitet som tilfredsstiller selv den mest kritiske fotograf. Produktene varierer fra blant annet bakgrunner, softbokser, reflektorer, paraplyer, diffusorer til blitstilbehør.

 

Historien til Lastolite starter med noe så enkelt som en ide om en portabel, pop-up reflektor til fotografisk bruk. Merkevaren Lastolite ble etablert i 1978, da eid av Coats Viyella – en av datidens mest profilerte tekstilprodusenter. Grunnlaget var dannet for det som skulle vise seg å bli en av de mest anerkjente produsentene for profesjonell lyssetting.

 

Seks år senere bestemte tidligere ansatt hos Coats Viyella, Martin Henry, for å kjøpe ut Lastolite fra moderselskapet. På dette tidspunktet hadde Lastolite fortsatt bare dette ene produktet, nemlig pop-up-reflektoren. Martin så imidlertid potensialet og bestemte for å satse for fult. Han flyttet produksjonen hjem til sitt eget hus i en landsby ved Leicestershire i England, og fikk med sin kone og sønn på prosjektet.

 

Etter hvert ville Martin også teste markedet utenfor Storbritannia. Resultatet av dette var at han fikk lov til å stille ut på Photokina i 1988, med verdens første sammenleggbare bakgrunn. De neste 15 årene opplevde Lastolite som merke en stor vekst, med mer enn 30 ulike produkter tilgjengelig i over 60 land.

 

I 2004 tok Martin et steg tilbake og lot sønnen i større grad ta over ansvaret for distribusjonen. De neste årene tok virkelig Lastolite steget inn i markedet med inntoget av de digitale kameraene. Det var også i denne perioden at Lastolite kom med noen av deres mest suksessrike produkter, med blant annet TriGrip, Hilite, Cubelite og Ezybox Hotshoe. Merket fortsatte å vokse, og i 2011 ble Lastolite premiert med «Queens Award for Enterprise in recognition of the companys international trade achievements».

 

I dag er Lastolite en av verdens fremste produsenter av lysutstyr, og i vårt sortiment fører vi et stort utvalg av produkter med alt fra enkle reflektorer til ferdige, profesjonelle løsninger til produktfotografering.


Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.