Leica Up & Coming - fotokonkurransen for nye og modige fotografer

Vinn en tur til Leicas hovedkvarter og opplevelsessenter i Tyskland.

Leicas filosofi dreier seg om sluttresultatet - det er fotografene og fotografiet som står i sentrum. Leica Up & Coming er en landsdekkende fotokonkurranse i tråd med denne filosofien.

Tema for konkurransen er “Lys og skygge” og kan tolkes på mange måter. Juryen vil plukke ut de beste bidragene som blir en del av en vandreutstilling som skal henge hos de Norske Leica-forhandlerne Stavanger foto, CEWE Japan Photo Bergen, Scandinavian Photo og Leica Store Oslo i løpet av 2020.

Konkurranseperioden varer fra 21. oktober 2019 til 31. januar 2020. Alle bidrag må være oss i hende i løpet av denne perioden.

Kåring av vinnere og avduking av utstillingen skjer 27. februar 2020 i Oslo.

 

Vinn tur til Leicas opplevelsessenter i Tyskland

Temaet for konkurransen er "Lys & Skygge"

Send inn maks 5 forskjellige bilder som papirkopier

Innsendingsfrist er 31. januar 2020

Premier

1. premie Tur til Leica-hovedkvarteret i  Tyskland i mai 2020 inkludert fly, hotell og måltider, samt guidede turer og workshops, besøk i gallerier, Leica-museum og mye mer,

Les mer om fabrikkturen her

2. premie Gratis lån av Leica Q2 i en måned.

3. premie Ett års abonnement på Leica-magasinet LFI.

Varighet

Konkurranseperioden varer fra 21. oktober 2019 til 31. januar 2020. Alle bidrag må være oss i hende i løpet av denne perioden.

 

I konkurranseperioden vil Bresson og Leica-forhandlerne publisere et utvalg innsendte bidrag på egne nettsider og i sosiale medier for å skape blest om konkurransen. Om ditt bidrag blir publisert, betyr ikke det at du har vunnet. Vinnerne blir kontaktet direkte av Bresson AS etter konkurransens utløp.

 

Regler for deltakelse

  • Tema: Lys og skygge
  • Bildene skal være tatt det siste året
  • Send inn 1-5 forskjellige bilder som tolker temaet for konkurransen
  • Du skal ha juridisk opphavsrett til bildene
  • Bildene skal ikke tidligere ha vært offentliggjort i kommersielt øyemed eller ha blitt solgt i slik henseende
  • Dersom det er gjenkjennelige personer på et bilde, må tillatelse innhentes fra disse før bildene sendes inn til konkurransen
  • Bildene trenger ikke være tatt med et Leica-kamera

Innsending

Send inn eller lever maks 5 forskjellige bilder som papirkopier opp til A4-størrelse til juryering, samt en kort presentasjon av deg selv.

 

Innsending pr. post: Bresson AS, Postboks 600 Skøyen, 0214 Oslo med att. Jorunn Sjølli

Innlevering til kontoradressen: Bresson AS ved Jorunn Sjølli, Dronning Eufemias gate 16, Barcode

 

Bildene blir ikke returnert etter konkurransens utløp, men de kan hentes hos Bresson AS i Barcode inntill to måneder etter kåringen. Det tas intet ansvar for tap eller skade på bilder. Kontaktinfo: jorunn@bresson.no.

Konkurransevilkår

Bresson forbeholder seg retten til å bruke vinnerbildene i fremtidig kommunikasjonsmateriell etter nærmere avtale med fotografen og med full kreditering.

Jury

Juryen ledes av Leica-ambassadør Bjørn Opsahl og består av to fotografer inkludert ham, to representanter fra forhandlerne og en representant fra Bresson.

 

Konkurransen ekskluderer ansatte i Bresson og de ansatte hos Leica-forhandlerne som deltar i konkurransen.

 

Om Leica

Leica revolusjonerte dokumentarfotografiet da de i starten av forrige århundre tok i bruk 35mm-formatet og satte en ny standard for lette og diskrete fotoapparater. Fotografer som André Kertész, Inge Morath, Henri Cartier-Bresson, Ilse Bing, Mary Ellen Mark, Robert Capa, Elliott Erwitt, Lisette Model, Bruce Gilden, og Garry Winogrand er noen av de mange legendariske Leica-fotografene.

Om Bresson

Fotokonkurransen arrangeres av Bresson AS som er importør og distributør av Leica-kameraer, objektiver og kikkerter i Norge. Bresson selger Leica på engasjement, kunnskap og entusiasme. Virksomheten er orientert mot distribusjon av kvalitetsmerker innenfor optikk og foto. Distribusjonsmessig jobber Bresson svært selektivt i flere bransjer. Dette ligger tett opptil Leicas egen filosofi.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.