Leica M10-P White med Summilux-M 50mm f1.4 ASPH Leica M10-P White med Summilux-M 50mm f1.4 ASPH Leica M10-P White med Summilux-M 50mm f1.4 ASPH Leica M10-P White med Summilux-M 50mm f1.4 ASPH Leica M10-P White med Summilux-M 50mm f1.4 ASPH Leica M10-P White med Summilux-M 50mm f1.4 ASPH

Leica M10-P White

med Summilux-M 50mm f1.4 ASPH

Varenr:127504
159 000,-
Bestillingsvare (18 dager)
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerSupport
Beskrivelse

Leica M10-P White kommer som et sett inkludert en sølvfarget Summilux-M 50mm f1.4 ASPH. Inskripsjonene på objektivet er også holdt i hvitt. En bærerem i ekte skinn preget med Leica-logo og et hvitt skinnetui gjør settet komplett.

Med Summilux-M 50mm f1.4 ASPH

Det helt hvite designet er hentet fra den populære spesialutgaven Leica M8 White Edition som ble lansert i 2009. Leica M10-P White kommer i et sett med objektivet Summilux-M 50mm f1.4 ASPH. Topp- og bunnplaten er i hvitmalt og matcher det hvite skinntrekket. Kontrollene er i sølv med graveringer i hvitt, ja selv rammen til skjermen er holdt i hvitt for å skape et enhetlig design.

Diskret design

Spesialutgaven er kun tilgjengelig i 350 eksemplarer som alle har sitt unike serienummer inngravert i hvitt blekk på blitsskoen. De tekniske spesifikasjonene, både for kamera og objektiv, er identiske med standardmodellene. Dette er diskrete og minimalistiske fotografiske verktøy som fokuserer på grunnleggende fotografiske funksjoner - helt i tråd med filosofien til Leica M kamerasystem. Den knapt hørbare lukkeren gjør kameraet ideelt til å fotografere uten å forstyrre omgivelsene.

Logisk plasserte kontroller

Brukeropplevelsen tilbyr alt det en kresen fotograf forventer av et Leica M-kamera med logisk plasserte kontroller og knapper. Leica Summilux-M 50mm f1.4 ASPH leverer like god kvalitet uansett blenderåpning og fokusavstand. Det er et ypperlig universalobjektiv som passer til de fleste fotografiske situasjoner. Leica M10-P White er tilgjengelig hos utvalgte Leica-forhandlere fra midten av januar 2020.

Teknisk info

Produktinformasjon

Modell M10-P
Sensorstørrelse Fullformat


Tilbehør
Alternativer
Support
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.