7Artisans - objektiver laget av fotoentusiaster

7Artisans er en objektivprodusent som ble startet opp i 2015 av lidenskapelige kameraentusiaster.

 

Det var en gruppe kinesiske kameraentusiaster som kom sammen over en middag sommeren 2015. Der diskuterte de sin fotolidenskap over middagsbordet. Noen var interessert i optisk design mens andre var dyktige på produksjonslinjer og en var ivrig samler av Leica-objektiver.

 

Alle som deltok kom til samme konklusjon: "Hvis vi slår sammen ferdighetene våre og samarbeider, kan vi lage nye originale kameraobjektiver av høy kvalitet." Slik startet 7Artisans.

 

 

Som sagt, så gjort. Veien til å oppfylle målet var lang og møysommelig. Mye tid og krefter ble brukt på å teste prototyper og identifisere problemer, forbedre design, effektivisere montering og identifisere ytterligere problemer. I september 2016 nådde 7Artisans totalt 100 masseproduserte testenheter av 50 mm f1.1-objektivet.

 

Det startet opprinnelig med mange medlemmer, men en del av dem forlot prosjektet i løpet av produktutviklingsperioden. Da produksjonen var fullført, var det bare 7 medlemmer igjen. Navmet er til ære for de som trodde på prosjektet, og for deres tillitt og besluttsomhet som som bidro til å realisere drømmen om å lage rimelige objektiver av god kvalitet til speilløse kamerasystemer.

 

Se alle 7Artisans-produkter


Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.