57545
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

 

Leica

 

Innovasjon og kvalitet

Leica kjennetegnes av ekstrem kvalitet og velges av de som verdsetter Leicas filosofi om presisjon, slitestyrke, tradisjon og estetikk. For mange har Leica-kameraet blitt en så viktig del av livet, at de har utviklet et kjærlighetsforhold til det. Leica-fotografer er ikke som alle andre fotografer.

Leica Noctivid 8x42 HD

Lagerstatus:
3
Produktnr.
40384
25 500,-
 inkl. mva.

20 400,-   eks. mva.
40384 Leica Leica Noctivid 8x42 HD
Forrige bilde 40384 Leica Leica Noctivid 8x42 HD 40384 Leica Leica Noctivid 8x42 HD 40384 Leica Leica Noctivid 8x42 HD 40384 Leica Leica Noctivid 8x42 HD Neste bilde
40384 Leica Leica Noctivid 8x42 HD
40384 Leica Leica Noctivid 8x42 HD 40384 Leica Leica Noctivid 8x42 HD 40384 Leica Leica Noctivid 8x42 HD 40384 Leica Leica Noctivid 8x42 HD 40384 Leica Leica Noctivid 8x42 HD 40384 Leica Leica Noctivid 8x42 HD

 

Kun registrerte forhandlere kan handle i nettbutikken. Privatkunder finner oversikt over utsalgsstedene i forhandleroversikten.

Leica Noctivid 8x42 - basert på 100 års erfaring og kompetanse.
 
Med sin lange ekspertise innen optisk design- og konstruksjon, har Leica nå utviklet en ny generasjon av kikkerter: Leica Noctivid. Dette er high-end kikkerter som revolusjonerer feltoptikken og tilbyr kresne fugletittere og friluftsentusiaster en tidligere uant kvalitet.
 
Leica Noctivid har en kompakt størrelse og fremstår som stilfull og elegant, men er likevel utrolig robust den ideelle kikkert for alle forhold. Optisk og mekanisk design i perfekt harmoni og bruk av ny og innovativ teknologi setter en ny standard.
 
Tredimensjonal visningsopplevelse
Leica Noctivid 8x42 gir en uforlignelig tredimensjonal visningsopplevelse. De optiske ingeniørene hos Leica har integrert hele 12 linseelementer i Noctivid-modellene. Dette for at brukeren skal få den mest optimale visningen som oppfyller selv de strengeste krav. Prismeglass av typen Schott HTTM (High Transmission) fra den velrenommerte, tyske glassprodusenten Schott, sikrer naturlig fargegjengivelse.
 
Ved å bruke en prosess som overfører plasma ved høye temperaturer, er også linsebelegget av høyeste kvalitet. Dette garanterer perfekt balansert overføring av lys fra det synlige spekteret av bølgelengder, noe som resulterer i et visningsbilde som er så klart og naturlig at det rett og slett er forbløffende.
 
Innovative systemer for å minimere strølys garanterer optimal reduksjon av refleksjoner og maksimal kontrast. Modifiseringen av radiene på glasselementene har gjort det mulig å oppnå en ytterligere forbedring av skarphet helt ut til de ytterste kantene av synsbildet. Leicas innovative AquaDura®-belegg sikrer krystallklar visning i all slags vær. Linsene beskyttes mot riper og slitasje, og fingeravtrykk og smuss kan enkelt tørkes bort.
 
Kompakt og ergonomisk
Leicas ingeniører har lagt vekt på en mest mulig kompakt kikkert av beste mekaniske kvalitet. Kikkerten kan fint holdes med en hånd takket være den korte lengden med en sentrert vektfordeling. Gummiarmeringen absorberer støt og gir brukeren et trygt og godt grep. I tillegg kommer kikkerten med et ekstra overflatebelegg, patentert og med hardhet klasse 8, som beskytter alle utsatte metalloverflater ytterligere. Det nydesignede fokuseringshjulet tillater knivskarp fokuseringspresisjon over selv de største avstander.
 
Leica Noctivid 8x42 leveres komplett med linsebeskyttere, bærerem og olivengrønn cordura-veske.
 
Tekniske data Leica Noctivid 8x42
Forstørrelse: 8 x
Objektivdiameter: 42 mm
Synsfelt: 135 m
Nærgrense: 1,9 m
Lysgjennomgang: 92%
Øyemusling: 19 mm
Vanntett: ned til 5 m
Nitrogenfylt: Ja
Lengde: 150 mm
Bredde: 124 mm
Høyde: 58
Vekt: 860 g
Overflatebelegg: HDC-Plus Multi-Coating og AquaDura Coating
Byggkonstruksjon: Magnesium, nitrogenfylt
 


Copyright © 2018 Bresson - All rights reserved
Forretningssystem og netthandel er levert av MultiCase™ Norge AS

(3.18.1.18)