50322
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

 

Leica

 

Innovasjon og kvalitet

Leica kjennetegnes av ekstrem kvalitet og velges av de som verdsetter Leicas filosofi om presisjon, slitestyrke, tradisjon og estetikk. For mange har Leica-kameraet blitt en så viktig del av livet, at de har utviklet et kjærlighetsforhold til det. Leica-fotografer er ikke som alle andre fotografer.

Leica Q

Typ 116

Lagerstatus:
3
Produktnr.
19000
41 500,-
 inkl. mva.

33 200,-   eks. mva.
19000 Leica Leica Q Typ 116
Forrige bilde 19000 Leica Leica Q Typ 116 19000 Leica Leica Q Typ 116 19000 Leica Leica Q Typ 116 19000 Leica Leica Q Typ 116 Neste bilde
19000 Leica Leica Q Typ 116
19000 Leica Leica Q Typ 116 19000 Leica Leica Q Typ 116 19000 Leica Leica Q Typ 116 19000 Leica Leica Q Typ 116 19000 Leica Leica Q Typ 116

 

Kun registrerte forhandlere kan handle i nettbutikken. Privatkunder finner oversikt over utsalgsstedene i forhandleroversikten.

 

 
Leica Q er kåret til EUROPEAN PREMIUM COMPACT CAMERA 2015-2016 av EISA.
 
Lyssterk, rask og brukervennlig.
 
Leica Q er det første kompaktkamera i en helt ny produktserie. Kameraet kombinerer fullformatsensor med et ekstremt lyssterkt objektiv i klassisk 28mm brennvidde. Dette gjør Leica Q perfekt for gate-, arkitektur- og landskapsfotografering. CMOS-sensoren på 24 megapiksler og objektivet er nøyaktig tilpasset til hverandre. Dette gir ekstremt detaljrike bilder med lav støy, også på ISO-følsomhet opp til 50.000.
 
Høydepunkter:
 • Summilux 28mm f1.7 ASPH. med makro, det mest lyssterke objektivet i sin klasse
 • 24 megapiksler CMOS-sensor i fullformat
 • Raskeste autofokus i sin klasse
 • Nyutviklet prosessor i Leica Maestro II-serien
 • Integrert 3,68 megapiksler elektronisk søker
 • Live-View og Fokus-Peaking
 • Gratis app for iOS og Android
 • Integrert Wi-Fi
 • Full HD video
 • Adobe® Photoshop® Lightroom® som gratis nedlasting
 • 100% Made in Germany
Leica Q gir selv fotografer med krevende fotografiske ambisjoner kreativ frihet, ikke minst takket være den praktiske muligheten til å bytte mellom makro, automatisk og manuell fokusering. For å sikre de avgjørende øyeblikkene, har Leica Q den raskeste autofokus i sin klasse og tilbyr presisjonsfokusering nesten i sanntid. Den nyutviklede bildeprosessoren i Leica Maestro II-serien er spesielt tilpasset Leica Q. Dataene fra sensoren behandles meget hurtig og leverer opptil ti bilder per sekund med full oppløsning. Leica Q leveres med integrert søker med en oppløsning på 3,68 MP. Selv de fineste detaljene vises.
 
Den digitale bildevelgeren åpner for mange kreative muligheter. I tillegg til brennvidden på 28mm, får man enkelt oversikt over utsnittene som tilsvarer 35mm og 50mm. På samme måte som med et rammesøkerkamera, kan man fortsatt se hva som skjer utenfor oversiktsrammen og reagere raskt på endringer i motivet. JPG-bildefilen lagrer det valgte utsnittet, mens RAW-filen i DNG-format lagrer hele feltet med 28mm på full oppløsning.
 
Alle funksjoner og finesser er konstruert for robusthet og lang levetid. Topplaten er av aluminium, kamerahuset er konstruert i en magnesiumlegering, og skrift og markeringer er lasergravert. Leica Q er trukket i diamantmønstret skinn som gir et meget godt grep.
 
Alle funksjonene er oversiktlige, og det er enkelt å ta bilder med Leica Q. Menyen gir rask tilgang til alle viktige funksjoner, og tilbyr også egne programmeringsalternativer. Fokuspunkt kan velges med et enkelt trykk på berøringsskjermen. Når kameraet er stilt inn på manuell fokusering, får man to ekstra fokuseringshjelpemidler: Focus Peaking viser konturene som røde linjer, og Live View Zoom som lar fotografen sjekke fokus med opp til seks ganger forstørrelse. De to viktigste parametrene for fotografering, blenderåpning og lukkerhastighet, kan leses av selv når kameraet er avslått.
 
Det spesialutviklede objektivet avslører også sine unike kvaliteter ved opptak i videomodus. Video spilt inn i full HD med Leica Q har meget høy kvalitet. Velg mellom 30 eller 60 bilder per sekund for videoopptak i MP4-format. Et integrert vindstøyfilter garanterer klar lyd.
 
Leica Q kommer med integrert Wi-Fi-modul for trådløs overføring av stillbilder og video til andre enheter, samt fjernstyring av WLAN fra en smarttelefon eller et nettbrett. Innstilling av for eksempel blenderåpning og lukkerhastighet er også mulig fra appen. Leica Q-appen kan lastes ned gratis til Apple- og Android-enheter.
 
Leica Q-kunder kan laste ned programvaren Adobe® Photoshop® Lightroom® gratis fra Leicas nettsted, etter å ha registrert sitt kamera.
 
Et omfattende utvalg av tilbehør er tilgjengelig for Leica Q. Dette inkluderer tilbehør som skjermbeskytter, håndgrep, vesker og bæreremmer, samt utstyr som blitser og stativer.
 

Leica Q er kåret til ÅRETS BESTE PROFFKOMPAKT 2015 av LYD & BILDE.Copyright © 2018 Bresson - All rights reserved
Forretningssystem og netthandel er levert av MultiCase™ Norge AS

(3.18.4.47)