67776
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

 

Leica

 

Innovasjon og kvalitet

Leica kjennetegnes av ekstrem kvalitet og velges av de som verdsetter Leicas filosofi om presisjon, slitestyrke, tradisjon og estetikk. For mange har Leica-kameraet blitt en så viktig del av livet, at de har utviklet et kjærlighetsforhold til det. Leica-fotografer er ikke som alle andre fotografer.

Leica D-Lux Explorer Kit

Lagerstatus:
Produktnr.
19133
11 500,-
 inkl. mva.

9 200,-   eks. mva.
19133 Leica  Leica D-Lux Explorer Kit
19133 Leica  Leica D-Lux Explorer Kit

 

Kun registrerte forhandlere kan handle i nettbutikken. Privatkunder finner oversikt over utsalgsstedene i forhandleroversikten.

Leica D-Lux Explorer Kit leveres i en dekorativ gaveeske sammen med en spesialdesignet nakkerem i rød bomull og Leica automatiske objektivdeksel.
 

Ellers er spesifikasjonenen for Leica D-Lux Explorer Kit de samme som for Leica D-Lux.
 
Leica DC Vario-Summilux 10,9-34 mm f1.7-2.8 ASPH zoomobjektiv er perfekt matchet til den store 3/4” sensoren på Leica D-Lux. Kameraets videofunksjon tillater opptak av levende bilder i 4K, et digital videoformat med fire ganger høyere oppløsning enn Full HD.

Leica D-Lux er det første kameraet i D-Lux-serien som har integrert elektronisk søker med 2,8 MP oppløsning, samt integrert Wi-Fi-modul. Nå kan kameraet fjernstyres fra en smarttelefon eller et nettbrett. Dette er nyttig når man for eksempel tar bilder med selvutløser. Leica Bilde Shuttle app som kreves for denne funksjonen, kan lastes ned gratis og installeres på iOS eller Android-enheter. Kameraet kan også overføre stillbilder og videoer via en WLAN-tilkobling. En integrert NFC-modul (Near Field Communication) setter raskt og enkelt opp en Wi-Fi-tilkobling med en NFC-kompatibel smarttelefon når telefonen holdes nær kameraet.

Sammenlignet med den forrige modellen, sikrer den større 3/4” sensoren, i kombinasjon med objektivet Leica DC Vario-Summilux 10,9-34mm f1.7-2.8 ASPH, overlegen bildekvalitet i alle opptakssituasjoner. Det praktisk zoomområdet tilsvarer 24-75mm i 35mm-format. Med en imponerende maksimal ISO-følsomhet på 25.600, garanterer D-Lux-bilder med naturlige farger og eksepsjonell kvalitet, fremfor alt når det brukes til fotografering i tilgjengelig lys. I tillegg til dette gjør den allsidige zoomen kameraet ideelt til nesten alle sjangre av fotografering - fra portretter til landskap, fra arkitektur til makro, for ikke å glemme reportasjefotografering.

Leica D-Lux kommer i klassisk og tidløst design med særlig vekt på enkel og intuitiv betjening. Endringen mellom automatisk og manuell modus er spesielt enkel. Kameraet er den ideell følgesvenn for å fange unike øyeblikk i imponerende kvalitet og med et høyt nivå av kreativ frihet. Det skarpe bildet i kameraets integrerte elektroniske søker viser de samme eksponeringsinnstillingene som på LCD-skjermen, og sikrer at den ideelle komposisjonen for hvert motiv oppnås raskt. Bilder kan vurderes på den høyoppløselige 3" LCD-skjermen - selv i sterkt sollys.


Copyright © 2018 Bresson - All rights reserved
Forretningssystem og netthandel er levert av MultiCase™ Norge AS

(3.18.4.47)