31580
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

 

B+W Filter

 

Presisjon og kompetanse

Med over 50 års erfaring med filtere, har B+W’s filterpark rykte på seg for å være markedets ypperste. Det ligger et halvt århundre med kompetanse til grunn når verdens ledende fotografer og filmfotografer anbefaler B+W. B+W besitter enestående optiske og mekaniske egenskaper.

B+W Filter ND103 SH 72 MRC F-PRO

Gråfilter 3 blendersteg

Lagerstatus:
5
Produktnr.
1066146
1 968,-
 inkl. mva.

1 574,-   eks. mva.
1066146 B+W Filter  B+W Filter ND103 SH 72 MRC F-PRO Gråfilter 3 blendersteg
1066146 B+W Filter  B+W Filter ND103 SH 72 MRC F-PRO Gråfilter 3 blendersteg

 

Kun registrerte forhandlere kan handle i nettbutikken. Privatkunder finner oversikt over utsalgsstedene i forhandleroversikten.

B+W 103 (+3 blendersteg)
Dette filteret kan brukes for å få en relativt lang lukkertid kombinert med en stor blenderåpning ved sterkt lys.
Filterfaktor 6, EV 3, ND 0,9.
 
B+W gråfilter er laget av nøytralgrått Schott NG-glass. Det blokkerer hele det synlige spektrumet og reduserer lysmengden uten å påvirke kontrast og farger. Ett gråfilter, eksempel B+W 103 filter, gjør det mulig å eksponere med kameraet innstilt på ISO 400 som om det skulle være innstilt på ISO 50.
For digitale systemkameraer er anvendelsen av gråfilter ekstra viktig. Ofte har sensoren en fysisk størrelse som er mindre en "det gamle" 35mm formatet, 24x36 mm, som innebærer at digitalkameraet har en betydelig større dybdeskarphet, og behøver en riktig stor blender eller lange teleobjektiver for å få liten dybdeskarphet. Viktig ved f.eks. portrettfotografering, for å gjøre bakgrunnen uskarp.
En annen grunn for å velge en stor blenderåpning er at digitalkameraene sjelden har lavere følsomhet en ISO 100 (ofte kan den være ISO 200). Da er begrensing av lysinslipp ved hjelt av et gråfilter løsningen på problemet.
Dessuten kan gråfilter brukes når man vill "tømme" en plass for mennesker framfor en bygning. Ett kraftig gråfilter gir så pass lang lukkertid så bare bygninger og andre statiske foremål "fester" seg på eksponeringen. Man kan også få et trolsk og diffust utseende ved bilder tatt av hav og sjø.
 


Copyright © 2018 Bresson - All rights reserved
Forretningssystem og netthandel er levert av MultiCase™ Norge AS

(3.18.4.47)